, rubrika Potraviny
„Tátův sad“ je plný dobrot
Táta a Máma Abtovi, jak se představují na svých stránkách, si svou voňavou práci sami vytvořili. Na 8 hektarech zanedbaných sadů, které si pronajali, pečují o speciální anglické a francouzské odrůdy jabloní.
Táta a Máma Abtovi, jak se představují na svých stránkách, si svou voňavou práci sami vytvořili. Na 8 hektarech zanedbaných sadů, které si pronajali, pečují o speciální anglické a francouzské odrůdy jabloní. S respektem a láskou k přírodě, ručně a bez chemie sází, sklízí, třídí, myjí a nakonec moštují. Z moštu pak vyrábí limonády a především cider, který už si našel své místo v českých obchodech s domácími produkty. Při výrobě se drží tradičních postupů. Nespěchají. Cider tak pod pečlivým dohledem nechají zrát nejméně jeden rok. Největší odměnou jsou pro ně jejich spokojené děti a ochutnávky z jejich sklizně společně s přáteli a sousedy. | www.tatuvsad.cz